avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1281 soluții astăzi
LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T?
Accesează live evenimentul
Forum Activitate MDaniel@

Activitate MDaniel@

Unde pot plati impozitul auto?
Bună ziua! Autoturismul este pe numele tatălui meu, însă părinții mei au vândut locuința unde au avut bineînțeles și domiciliul.
In momentul de față locuiesc la mine cu viza de flotant.
Întrebarea mea este unde pot plati impozitul auto? Mulțumesc frumos pentru răspunsuri.
Buna ziua.Sunt proprietara unui apartament de mine cumpărat din munca mea, cu bani cash acum 4 ani.
Părinții mei locuiesc în apartamentul meu ,eu cu viitorul soț in chirie in același oraș.
Nefiind de acord cu el, mama vrea sa o trec pe contact ,astfel asigurandu se că eu nu i pot da afara din casa.
Cu toate astea, eu fiind conștientă cat de mult am muncit pentru acest apartament părinții mei nepunand 50 de bani, nu sunt de acord sa fie părtașă cu mine la apartament.
Totuși, pentru siguranța lor ce acte pot încheia la notar unde sa fie precizat că ei pot locui în apartamentul meu cate zile au.
Precizez că mai am o sora , in alta tara, căsătorită cu copii.
Nu vreau să rămân pe drumuri.
Mulțumesc frumos.
" fără întrerupere" sunt considerate și cele 3 luni de vară ( vacanță) ale unei școli postliceale cursuri la zi, primul an.
Ex : cursurile incep in 9 septembrie și nașterea în octombrie.
Se iau în calcul și cele trei luni de vară ( vacanță)
Bună ziua! Lucrez ca și îngrijitoare bătrâni Austria de 8 ani. 5 săptămâni Austria apoi 5 săptămâni liber acasa .
Întrebarea mea este: plănuiesc să rămân însărcinată, cum pot beneficia de cei 2 ani pt creșterea copilului?( Concediul de maternitate)
Îmi pot plati asigurările in Ro din mana fara a fi nevoita sa merg in Austria până în luna a 7 sa
u până înainte de a naște
Mulțumesc frumos!