Buna ziua.Sunt proprietara unui apartament de mine cumpărat din munca mea, cu bani cash acum 4 ani.
Părinții mei locuiesc în apartamentul meu ,eu cu viitorul soț in chirie in același oraș.
Nefiind de acord cu el, mama vrea sa o trec pe contact ,astfel asigurandu se că eu nu i pot da afara din casa.
Cu toate astea, eu fiind conștientă cat de mult am muncit pentru acest apartament părinții mei nepunand 50 de bani, nu sunt de acord sa fie părtașă cu mine la apartament.
Totuși, pentru siguranța lor ce acte pot încheia la notar unde sa fie precizat că ei pot locui în apartamentul meu cate zile au.
Precizez că mai am o sora , in alta tara, căsătorită cu copii.
Nu vreau să rămân pe drumuri.
Mulțumesc frumos.
În primul.rand nu va obliga nimeni sa , faceți,,acte"pentru părinții dvs.Este bunul dvs propriu,soțul sau viitorul soț va avea drept doar în cazul decesului dvs alături de copii (dacă o sa aveti)sau de alte rude
Nu are rost sa va co.plicati cu acte le puteți permite parintilor dvs sa locuiască cât timp doriți,cât timp relațiile sunt normale etc.Le puteți face un contract de comodat eventual.. Aveți o obligație morala fata de parinti,este normal sa I sjutati dar nu trebuie sa vd complicați situația juridica singura.