avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1567 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sunt proprietara unui apartament de mine cumpărat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sunt proprietara unui apartament de mine cumpărat ...

Buna ziua.Sunt proprietara unui apartament de mine cumpărat din munca mea, cu bani cash acum 4 ani.
Părinții mei locuiesc în apartamentul meu ,eu cu viitorul soț in chirie in același oraș.
Nefiind de acord cu el, mama vrea sa o trec pe contact ,astfel asigurandu se că eu nu i pot da afara din casa.
Cu toate astea, eu fiind conștientă cat de mult am muncit pentru acest apartament părinții mei nepunand 50 de bani, nu sunt de acord sa fie părtașă cu mine la apartament.
Totuși, pentru siguranța lor ce acte pot încheia la notar unde sa fie precizat că ei pot locui în apartamentul meu cate zile au.
Precizez că mai am o sora , in alta tara, căsătorită cu copii.
Nu vreau să rămân pe drumuri.
Mulțumesc frumos.
În primul.rand nu va obliga nimeni sa , faceți,,acte"pentru părinții dvs.Este bunul dvs propriu,soțul sau viitorul soț va avea drept doar în cazul decesului dvs alături de copii (dacă o sa aveti)sau de alte rude
Nu are rost sa va co.plicati cu acte le puteți permite parintilor dvs sa locuiască cât timp doriți,cât timp relațiile sunt normale etc.Le puteți face un contract de comodat eventual.. Aveți o obligație morala fata de parinti,este normal sa I sjutati dar nu trebuie sa vd complicați situația juridica singura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vrea sa ne dea afara din apartament micu_alexandra2001 micu_alexandra2001 In anul 2010 sotul meu (atunci nu eram impreuna), a gasit un anunt in ziar ca cineva vindea un logan.A sunat, a facut intelegerea cu Batrana respectiva si ... (vezi toată discuția)
Buna! urmeaza sa cumpar o casa in care vor locui fiica mea si ... flori2009 flori2009 Buna! Urmeaza sa cumpar o casa in care vor locui fiica mea si ginerele meu si nepoata cu copiii si doresc sa ma asigur ca si ginerele meu va avea dreptul sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt tatal a doi minori de 4 si 7 ani si locuiesc ... Ionut7192 Ionut7192 Buna ziua. Sunt tatal a doi minori de 4 si 7 ani si locuiesc impreuna cu mama acestora in aceeasi locuinta. In cei 7 ani de locuit efectiv am fost singurul ... (vezi toată discuția)