avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1150 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Paula1977

Activitate Paula1977

Bună dimineata , scuze de deranj. CARDUL CARDUL SOCIAL DE ALIMENTE SE INCARCA DOAR LA PENSIONARII CU VARSTA DE MINIM 65 DE ANI? PANA ANUL ACESTA A FOST INCARCAT.
Bună seara .NU MAI PRIMESC TOTI PENSIONARII CU VENITUFI MICI BANI PE CARDUL SOCIAL DE ALIMENTE?DOAR CEI CU HANDICAP SI CEI CU VARSTA DE PESTE 65 DE ANI?
Am 16 ani

Dapix a scris:

Nu se ia in calcul numai nr anilor lucrati, ci si valoarea salariului avut.
Iar pensionari care n-au lucrat nici o zi nu exista.
Stagiul minim pentru pensionare este de minim 15 ani, nu zero zile.
Am 16.M_ am referit la asistații sociali

Bună dimineata.Am 16 ani și 7 zile de munca .SUNT pensionat pe caz de boala _ gr 3..Este normal sa am doar 1022 pensie plus indemnizația sociala 259 ca și cei care nu au muncit o zi sau au ani mai putini de munca? Mulțumesc siniertati

Am spus ca sunt pensionat pe caz de boala( 1 noiembrie 2022) gradul 3._ 16 ani și 7 zile de munca
Doresc sa știu dacă de la 1 septembrie se va mai adaugă indemnizația sociala la pensia recalculata de 1022 sau voi rămâne cu ac pensie

Carp Mircea a scris:

Se înțelege că sunteți femeie născută în anul 1977.Corect ?Dacă este adevărat, atunci precizați anul deschiderii drepturilor.

Buna ziua.sunt pensionat pe caz de boala gradul 3 invalliditatate( 16 ANI SI 7 ZILE DE MUNCA).AM LUAT IN MANA 1281( 259 FIIND INDEMNIZATIA SOCIALA).PE DECIZIA DE RECALCULARE SCRIE 1022.
VREAU SA STIU DACA DE LA 1 SEPTEMBRIE SE VA MAI ACORDA INDEMNIZATIA SOCIALA.
Bună seara scuzați ora târzie.AM 16 ANI SI 7 ZILE DE MUNCA ACUM 2 ANI( 1 NOIEMBRIEC2022) M_ AM PENSIONAT PE CAZ DE BOALA. GRADUL3
IAU IN MANA 128Q0( INDEMNIZATIE SOCIALA.DE CE
CUM MI SE VA CALCULA PENSIA DE LA 1 SEPTEMBRIE.VOI PRIMI MARIRE?
Se poate face contract vânzare _ cumpărare la un loc intravilan fără succesiune și cadastru?
Menționez ca s_ a facut de către primărie gratuit cadastrubdar în mod gresit
Bună seara .Se pot cumpăra doar 2 luni de munca ptr a avea 25 ani de munca dacă s_ a ieșit deja la pensie?
Bună seara .Am cumpărat un apartament care a fost ipotecat .cum pot radia ipoteca contractului în care sunt proprietar deplin