avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Activitate BogdanSorban21

Activitate BogdanSorban21

Bună ziua , am făcut un acord de recunoaștere cu procurorul , după câteva amânări , s-a admis cererea în data de 10.07 în data de 17 a ajuns la poștă , ridicată de mine în data de 22.07 , la acel moment mi-am sunat avocatul și a zis ca după 10 zile de la comunicare trebuie sa merg la instanță sa o ștampileze și apoi pot ridica permisul , acum avocatul nu îmi mai răspunde la telefon (nu știu din ce motiv )și nu știu unde ar trebui sa merg cu comunicarea pentru ștampilat

Cu certificatul de grefă am fost să îmi ridic permisul , normal nu era să primesc o scrisoare , prin care sa fiu anunțat ca am pierdut și ca trebuie sa predau permisul ? Nu am avut nici un proces niciodată habar nu aveam ca pot sa caut pe telefon …
Bună ziua , în cursul anului trecut 2023 , mi-a reținut permisul pentru neacordare de prioritate la pietoni , decizie pe care am contestat-o cu foaia de grefă de la judecătorie am revenit să îmi ridic permisul până la soluționare , azi 07.05.2024 am fost oprit de poliție și permisul îmi figura suspendat ,din 15.04.2024 , eu nu am fost anunțat de acest lucru , bineînțeles poliția mi-a deschis dosar penal , le-am spus povestea și mi-au zis să aștept până cercetează , tot poliția mi-a recomandat să nu îmi iau avocat și nu înțeleg de ce