avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua , am făcut un acord de recunoaștere cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua , am făcut un acord de recunoaștere cu procurorul ...

Bună ziua , am făcut un acord de recunoaștere cu procurorul , după câteva amânări , s-a admis cererea în data de 10.07 în data de 17 a ajuns la poștă , ridicată de mine în data de 22.07 , la acel moment mi-am sunat avocatul și a zis ca după 10 zile de la comunicare trebuie sa merg la instanță sa o ștampileze și apoi pot ridica permisul , acum avocatul nu îmi mai răspunde la telefon (nu știu din ce motiv )și nu știu unde ar trebui sa merg cu comunicarea pentru ștampilat
Buna ziua... tocmai ce ati spus si dvs. unde vi s-a spus sa mergeti: „la instanta să o ștampileze” !
Deci, răspunsul deja îl aveți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord recunoastere vinovatie cosmin_curuci cosmin_curuci Buna seara.am facut marea prostie de a ma sui la volan sub influenta bauturilor alcoolice.a rezultat probe biologice,dosar penal etc.la parchet,impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat romica_petrut29 romica_petrut29 Am permisul suspendat fiindka politia romana era la ciugulit si nu stia de ce sa ma ia sonduceam o duba ford tranzit si o remorca mentionez k am categoriile BC ... (vezi toată discuția)
Am și eu o întrebare aștept prin posta o hotărâre judecătorească ... 33Alex28 33Alex28 Am și eu o întrebare aștept prin posta o hotărâre judecătorească din 12 Iunie și numai îmi vine nmk și eu stau fără permis de un an jumate l-am ... (vezi toată discuția)