avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Activitate ss

Activitate ss

Buna ziua. va rog sa ma ajutati intr-o problema. am fost concediat nejustificat si am castigat la tribunal. am trimis cerere ca angajatorul sa-mi plateasca drepturile salariale incepand cu data concedierii insa mi s-a transmis ca nu-mi va plati nimic, pentru ca a facut cerere de suspendare a executarii hotararii motivat de faptul ca suma este prea mare si se va face recurs. asa ca trebuie sa astept pana se finalizeaza recursul.
poate sa ceara asa ceva in instanta? are vreo sansa sa i se accepe suspendarea si sa mai astept inca un an ca sa imi recuperez banii?
multumesc!
multumesc mult!
da, stiu ca 600 e obligatoriu, dar m-am gandit ca poate pe aceasta ramura s-au facut negocieri si au stabilit un minim mai mare decat in general, (cum era anul trecut), i-am dat un search pe google, dar nu am gasit nimic. mi-ar trebui sa stiu pt ca fac CCM la nivel de unitate iar in grila de salarizare tre sa trec un minim si nu vroiam sa gresesc.
multumesc pt raspuns.
Stie cineva daca s-a modificat salariul minim pt constructii, ca era 570, iar cum din ianuarie s-a facut in general minimul de 600, trebuie sa se modifice si cel de 570. Sau se va respecta si in constructii minimul de 600 ???
multumesc!
va rog din suflet cine ar putea sa-mi dea si mie textul de lege care prevede durata maxima a concediului fara plata la 90 zile!!! ca nu de putine ori angajatorul m-a intrebat ce lege prevede acest lucru!
va multumesc!
Răspuns la discuția vanzator-gestionar??
Va multumesc! m-am gandit eu ca fisa postului ar fi cea mai buna solutie in acest sens!
buna ziua! ma confrunt si eu de vreo luna cu urmatoarea problema: mai nou, la mine, angajatorii trec in cim la functie "vanzator-gestionar". eu am incercat sa le explic faptul ca in COR nu exista cod pt asa ceva si sa se hotarasca intre vanzator sau gestionar. ei mi-au replicat ca asa vor pt ca salariatii sunt vanzatori dar au si gestiune pe mana. nu stiu cum sa procedez, pt ca eu cred ca intr-o situatie de lipsa din gestiune, contractul de munca nu-i foloseste la nimic sa-l acuze pe salariat doar prin faptul ca scrie vanzator-gestionar...nu stiu. va rog sa-mi dati un sfat, ar trebui sa fac un act aditional in legatura cu raspunderea pt gestiune sau sa inserez in contract ceva clauze in acest sens.
va multumesc!