Rodica Ciobanu 
	    	Avocat

Rodica Ciobanu 
	    	Avocat	    

ss 
	    	Utilizator

ss 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 tudorache_alyna	                   

Buna ziua, imi poate spune cineva care este salariul minim brut la nivel de ramura de activitati de inchiriere si leasing cu alte masini, echipamente si bunuri ... (vezi toată discuția)
	                    tudorache_alyna	                   

Buna ziua, imi poate spune cineva care este salariul minim brut la nivel de ramura de activitati de inchiriere si leasing cu alte masini, echipamente si bunuri ... (vezi toată discuția)

liliua2008	                   

Va rog sa-mi spuneti cum se modifica salartiile in ramura constructiilor, daca pana acum au mai fost modificari?
Va multumesc. (vezi toată discuția)
	                    liliua2008	                   

Va rog sa-mi spuneti cum se modifica salartiile in ramura constructiilor, daca pana acum au mai fost modificari?
Va multumesc. (vezi toată discuția)

Patru Mariana 	                   

-Incepand cu 01.01.2010 se modifica salariul minim pe economie ?
-Pana acum aveam minim 600 lei si am citit un articol potrivit caruia incepand cu ian 2010 ... (vezi toată discuția)
	                    Patru Mariana 	                   

-Incepand cu 01.01.2010 se modifica salariul minim pe economie ?
-Pana acum aveam minim 600 lei si am citit un articol potrivit caruia incepand cu ian 2010 ... (vezi toată discuția)