Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate ionut87nicolae

Am și eu o nelamurire:
mama sa hotărât sa vândă apartamentul, tatăl meu este decedat din 92' , eu stau în chirie cu viitoarea nevasta în același oraș
și mai am o sora măritată la București.
De ce este doar mama trecuta în contractul apartamentului?
ei au fost căsătoriți pe timpul lu Ceaușescu, am stat într-o casa temporara tot în tulcea cu toții...primăria a dărâmat casa...tata a mers la primar și asa sa obținut apartamentul cu plata în rate...după moartea lui nu trebuia și noi copii sa figuram în contract?
Adică mama nea dezmostenit încă de pe atunci?
ideea e ca ea vinde iar nu ne alegem cu nimic...are un alt bărbat care ia spălat creierul sa vândă și sa cumpere la țară casa...ce mai pot face în situația de față?
Lămurire la genul de proces la care nu te prezinți deloc ca inculpat.
Deci iubita mea când am stat separați adică despărțiți o perioada sa încurcat cu unul care acum a dat-o în judecata ptr furt ul a unui laptop dar nu a fost asa..a fost cadou..idee e..ca ea nu a făcut nimic referitor la proces și acum este în stagiul preliminar..ce i se poate întâmpla ei?
Ce pedeapsa sau ce consecințe va suporta? Bani nu avem de avocați.. deci o va lasă asa moarta cu procesul.
Mulțumesc frumos
Demers vânzare apartament
De ceva vreme mama vrea sa vanda apartamentul însă la un notar încă nu a fost. Întrebarea este: care sunt demersurile ptr a vinde acest imobil cu specificația ca tatăl meu este decedat de 30 ani iar apartamentul este luat după căsătorie iar eu mai am o sora stabilită in Capitala de 20 ani
Iar cadastru nu este facut?
se va dezbate succesiunea? Si daca da cat are dreptul fiecare suma estimată ptr valoarea apartamentului fiind 60 de mii de euro. Ea vrea o casa la tara iar eu nu, am jobul in oraș totuși ea este pensionara