avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Lămurire la genul de proces la care nu te prezinți ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Lămurire la genul de proces la care nu te prezinți deloc ca ...

Lămurire la genul de proces la care nu te prezinți deloc ca inculpat.
Deci iubita mea când am stat separați adică despărțiți o perioada sa încurcat cu unul care acum a dat-o în judecata ptr furt ul a unui laptop dar nu a fost asa..a fost cadou..idee e..ca ea nu a făcut nimic referitor la proces și acum este în stagiul preliminar..ce i se poate întâmpla ei?
Ce pedeapsa sau ce consecințe va suporta? Bani nu avem de avocați.. deci o va lasă asa moarta cu procesul.
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 16:30, 13 Iunie 2025
Angajati neaparat un avocat! Solicitati pro bono la barou!
Ar fi bine sa aibă avocat mai ales ca nu o costa mult.
Trebuie văzute probele dacă zice ca e nevinovată.
Sa meargă la proces.

București 2025
Cea mai neinspirata idee sa nu se prezinte la proces , cum neinspirat a fost si faptul ca a ignorat perioada de cercetare . Cine sa o apere daca nu se prezinta ? cine sa spuna ca a fost un cadou ? Risca sa se ia de bun ceea ce a spus acel “ unul” , sa se considere ca , intradevar , a furat . Cu toate urmarile legale ale unui furt .
Ultima modificare: Vineri, 13 Iunie 2025
CHKa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obiectele oferite cadou se mai pot recupera pe cale penala? katalinujk katalinujk Fostul meu iubit mi-a oferit cadou un laptop. De curand ne-am despartit iar acum a depus plangere penala ca sa i-l dau inapoi.Mai poate sa il recupereze? In ... (vezi toată discuția)
Divort+partaj Coriina111 Coriina111 Este vreun avocat pe aici care ma poate ajuta la inceput pro bono si la sfarsitul partajului sa ii fie plătit onorariu? Găsesc un om cu suflet? (vezi toată discuția)