Buna seara, casa de pensii a refuzat sa ia un considerare adeverinta de venituri(acord, prime, sporuri) emisa in 2009, motivand ca nu este pe modelul din 2021. La randul ei, instanta mi-a respins cererea considerand ca fiind neintemeiata. Se mai poate face contestatie? Imi puteti recomanda un avocat specializat in astfel de cazuri? Multumesc
Multumesc frumos, la asta ma gandeam si eu. Desi cred ca mi s-ar fi putut aplica art.144, din normele metodologice. tocmai de aceea am si cerut un punct de vedere juridic. O zi frumoasa!
Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns de specialitate. Am primit decizia de pensie anticipata partiala conform legii 263/2010. Nu am pus-o in plata, lucrez in continuare. Legea noua mi-ar permite sa ies la pensie limita de varsta in luna noiembrie. Trebuie sa anulez decizia primita si sa depun o noua cerere in noiembrie? Daca nu o anulez, dar nici nu o pun in plata voi beneficia de prevederile noii legi?Casa de pensii nu a raspuns inca si trebuie sa iau o decizie pana in data de 16.09.2024, cand expira cele 30 de zile. Va multumesc anticipat.