avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Casa de pensii a refuzat sa ia un considerare ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Casa de pensii a refuzat sa ia un considerare adeverinta ...

Buna seara, casa de pensii a refuzat sa ia un considerare adeverinta de venituri(acord, prime, sporuri) emisa in 2009, motivand ca nu este pe modelul din 2021. La randul ei, instanta mi-a respins cererea considerand ca fiind neintemeiata. Se mai poate face contestatie? Imi puteti recomanda un avocat specializat in astfel de cazuri? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:26, 11 Septembrie 2025
Nu se mai poate face nimic in instanta ... in cazul in care pentru aceeasi adeverinta , veti mai promova un litigiu se va invoca autoritatea de lucru judecat.

Va trebuie o noua adeverinta, dupa modelul prevazut de lege.
Regulamentul forumului interzice sa facem recomandari. Puteti accesa butonul "consultanti" si va alegeti persoana dorita. Daca alesul este disponibil, va poate reprezenta, contracost.
Decat sa mai incepeti un proces , sa angajati avocat , etc. , la care sa aveti un rezultat - pozitiv sau negativ - peste 2 - 3 ani , nu ar fi mai usor sa cereti alta adeverinta fostului angajator ? Legea 360/2023 ( legea pensiilor ) prevede un model de adeverinta care e valabil , este anexa 6 a acestei legi .
Multumesc pentru raspuns. Firma a fost desfiintata, din pacate.
Cautati lichidatorul sau societatea care detine arhiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat penal buna ziua! caut un avocat din bucuresti cu experienta ... Simona7575 Simona7575 Avocat penal Buna ziua! caut un avocat din Bucuresti cu experienta in penal si civil care, intr-o prima etapa, sa-mi ofere consultanta juridica iar ulterior ... (vezi toată discuția)
Rog avocat malpraxis foarte bun Anonim77777 Anonim77777 Bună ziua ,îmi puteți recomanda va rog un avocat foarte bun cu cazuri castigate intr-un caz de malpraxis cu care ma confrunt atât eu cât și copilul. Va ... (vezi toată discuția)
Puteti sa mi recomandati un avocat specializat pe executari silite ... nitmar nitmar Puteti sa mi recomandati un avocat specializat pe executari silite din Constanta? (vezi toată discuția)