Cartea funciarà colectivà a fost deschisà la ANCPI - prima inregistrare - pentru o casà care cuprinde demisol , parter, etaj si pod, teren indiviz 1/2 pentru fiecare proprietar ( 2 proprietari, unul la parter si unul la etaj)
Urmeazà releveul pentru fiecare apartament, unul la parter si unul la etaj fiecare cu proprietarul lui.
La subsol fiecare proprietar are o boxà, iar restul subsolului este proprietate comunà indivizà, 1/2 pentru fiecare proprietar.
A fost màsurat tot subsolul, dar reprezentate pe plan, alàturi de apartament, doar un dreptunghi pentru boxà.
Trebuie specificate màsuràtorile facute in subsol, nr de m2, indiviz 1/2 pentru fiecare proprietar?
Acestea cuprind spàlàtorie comunà, camerà, hol, toate fiind indivize 1/2 pentru fiecare proprietar.
Podul comun indiviz trebuie deasemenea sà fie mentiionat ?
Buna ziua,
Am depus cererea de reinnoire a buletinului acesta fiind expirat.
Am depus copii dupa certificatul meu de nastere romanesc, copie dupa certificatul de casatorie romanesc, documentul care justifica domiciliul in Romania, care au fost primite.
Am vrut sa depun copii dupa certificatul de deces francez original si tradus si legalizat la notariat al sotului, care a murit in Franta,
Fiind vaduva, eu vroiam sa ma inregistrez ca vaduva.
Doamna de la ghiseu nu a primit certificatul de deces francez si mi-a spus ca in Romania eu nu sint considerata vaduva ci Casatorita, deci a sters casuta "vaduva" si a bifat casuta "casatorita"
Mi-a spus ca trebuie sa ma duc sa transcriu acest certificat de deces la primaria la in Romania, pentru a figura in registrele de stare civila romanesti, pentru a fi considerata vaduva in Romania.
Am fost uimita ca a sters casuta « vaduva » si a bifat casuta « casatorita »
Cum nu pot fi considerata vaduva, ci casatorita in Romania, cind sotul meu a murit in Franta, si certificatul de deces francez a fost tradus si legalizat la notariat in Romania?
Va multumesc pentru raspuns