avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1430 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Atot

Activitate Atot

Mulțumesc din nou. :)

gi-jane2 a scris:

Dacă va casatoriti, situația e mai buna, incheiati o conventie matrimoniala prin care include bunurile și creditul în comunitatea de bunuri. Regimul matrimonial se inchiie inainte de căsătorie și se aplica la data casatoriei. Prin aceasta conventie, bunurile devin comune, ca și datoriile

Mulțumesc!

Și dacă ne căsătorim? Tot așa rămâne situația?

Buna ziua. Din tot ce am citit până acum despre concubinaj am observat că nimic nu este un favoarea mea. Totuși îndrăznesc să întreb .. Noi suntem împreună de 15 ani! In timpul acesta am cumpărat un apartament și o mașină care sunt pe numele lui. As vrea sa știu la ce să mă aștept în cazul în care situația se schimbă? As dori un sfat ! Daca mergem la notar să facem un contract de concubinaj ( așa am înțeles că se numește) e posibil? Menționez că noi suntem împreună și plătim împreună absolut tot...adică ratele apartamentului și la mașină (banii pentru mașină au fost împrumutați de la persoana fizica dar tot un fel de rata plătim) iar ratele apartamentului sunt trase din contul lui bancar. Eu am o garsoniera dintr-o căsătorie anterioară dar asta știu sigur că este a mea pt că am dobândit garsoniera la divorț!
Mulțumesc anticipat