Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate elenaalbieru1976@icloud.com

Mi se da un acord de incetare la semnat. Este legal
Buna seara.. va rog un raspuns urgent .. Urmeaza sa fim tranferati catre o alta companie . Cum arata noul contract de munca ? Ne dam demisia si semnam altul cu ei ?
Buna seara.. As vrea sa stiu daca seful de magazin are dreptul legal sa ne injure , sa ne dracuie , sa ne faca gunoaie si ca daca nu ne convine sa plecam , sa ne dam semisia .. Va rog ce putem face legal ? Detinem mesajele
Buna ziua dupa noua lege Bolojan 2025/2026 directorii care sunt si inv primari vor vi degrevati de norma?
Buna seara . Am o nelamurire . Cate ore poate preda saptamanal , lunar dupa noua lege 141/2025 un director de sch primara ..
Buna ziua . Va rog un raspuns concret … Firma Profi unde lucrez urmeaza a vinde mag catre alt lant Anabela .Firma preia si angajatii .. Intrebare este , exista o baza legala unde suntem obligati sa mergem la ei ??? Eu nu doresc si as dorii salarii compensatorii ??? Cate as obtine?? Multumesc
Buna dimineata.. As dori sa intreb daca pe fisa de medicina munci pentru opers cu grad de handicap cu drept de munca 4 ore scrie apt , respecta recomandarile medicale ..poate fi obligat sa presteze pe un post pentru care nu este calificat , sau pentru care nu a primit aviz medical ?? Ce inseamna apt resp recomandari medicale
buna ziua .. Am o problema , Stau in chirie de 4 ani cu 2 copii . Unul mic de 7 ani .. luna asta ma anuntat ca trebui sa plec la sj luni ca se muta fata .. in conditiile in care nu am contract ce pot face ?
Buna .Am un contract de munca part / time in care scrie urm
O fractiune de norma 4 ore pe zi ( cel putin 2 ore) 20 ore / saptamana .
a)repartizarea prog de lucru se face dupa cum urmeaza .INEGAL.
b)programul se stabileste de catre conducatorul mag si salariat si se poate modifica in fuctie de reg intern .. I intreb mea esta : se pot cumula orele zilnic incat sa fie 20 ore saptamanal ?? Nu sunt obligata sa vin 4 ore zilnic? Mukrumesc