avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Activitate pitoresque

Activitate pitoresque

buna ziua,
readuc in discutie subiectul "radiere masina". eu sunt in situatia inversa, adica: in martie 2008, am primit o dacie 1300 veche de la cineva, fara contract autentic de vanzare-cumparare, ci in baza unei hartii facute la una din tonetele de la targul de masini (chiar nu-mi aduc acum aminte cum se numeste), pentru suma simbolica de 10 ron. ulterior, asa-zisul vanzator, a radiat masina de pe numele sau la administratia financiara. dat fiind ca masina cu pricina nu mai avea, la momentul ala, ITP valabil, nu m-am agitat nici s-o inmatriculez, nici s-o trec pe numele meu la finante, asta cu atat mai mult cu cat, ca s-o fac utila, ar fi trebuit sa bag in ea peste 2000 lei. asadar, masina este neinmatriculata, radiata, toate actele ei sunt la mine, iar masina e intr-o parcare de peste 8 luni. :D as vrea s-o dau la fier vechi si sa scap de-o grija, pentru ca altceva nu vad ce-as putea face cu ea. intrebarea este: pot? adica, este posibil sa fac asta in conditiile in care nu a fost platit niciun impozit pe ea atatea luni? sunt pasibila de amenda? daca da, de la cine si cat? luminati-ma, va rog!
multumesc!