avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Activitate lebada85

Activitate lebada85

Buna ziua! Cat trebuie să plătească tatăl copiilor dacă nu înregistrează venit, pentru ca nu stiu daca are sau nu? Mai exact pentru 2 copii? Am intrat pe calculatoarele de pe net dar dau valori diferite. Care este până la urma suma? Daca însă el nu da suma corespunzătoare și nici din urmă de când am depus întâmpinare cum pot proceda? Trebuie sa treaca trei luni din momentul în care a primit hotărârea ca sa pot apela la un executor sau sa fac vreo cerere ceva la tribunar?
Multumesc frumos!
Buna seara ! trec si eu prin necazul acesta de tatal copiilor nu plateste. Problema este ca nu inregistreaza venituri. SE poate ca daca apelez la executor judecatoresc sa se schimbe si decizia de a avea custodia totala?
Multumesc frumos pentru raspuns! Legalizarea se face la notar ca si celelalte acte de identitate?
Legat de venit el nu figureaza ca are venit. Dar daca apelez la executare silita se poate schimba hotarare din custodie comuna in cea exclusiva? asa am specificat initial in cererea de divort dar el a apelat la tot felul de amenintari si mi-a fost teama sa nu se foloseaca da copii pentru mandria lui
Buna ziua! La inceputul lunii decembrie 2024 s-a comunicat decizia de divort. Pensia alimentara a ramas sa fie platita de catre tata din minimul pe economie. El nu figureaza cu venit. Trebuie sa mai depun ceva la judecatorie ca sa primesc pensia de intretinere? de buna voie se pare ca nu da nimic