avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentară. Buna ziua! Cat trebuie să ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentară. Buna ziua! Cat trebuie să plătească tatăl copiilor dacă ...

Buna ziua! Cat trebuie să plătească tatăl copiilor dacă nu înregistrează venit, pentru ca nu stiu daca are sau nu? Mai exact pentru 2 copii? Am intrat pe calculatoarele de pe net dar dau valori diferite. Care este până la urma suma? Daca însă el nu da suma corespunzătoare și nici din urmă de când am depus întâmpinare cum pot proceda? Trebuie sa treaca trei luni din momentul în care a primit hotărârea ca sa pot apela la un executor sau sa fac vreo cerere ceva la tribunar?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 07:09, 2 Aprilie 2025
Instanța de judecată va stabili suma de bani (sau procetul) care va trebui să o plătească lunar.
Instanța nu dispune după calculatoarele de pe google, nu vă mai bateți capu` cu acele calculatoare.
În general pentru 2 copii se stabilește un procent de 33% din venitul lunar NET.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Aprilie 2025
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara ContSters159553 ContSters159553 buna ziua, fostului sot i s-a stabilit 33% din salariul minim pe economie pensie alimentara pentru cei doi copii ai nostri.eu am primit prin mandat postal ... (vezi toată discuția)
Referitor la pensia de intretinere viciucviciu viciucviciu In conditiile in care instanta a stabilit un cuantum al pensiei pentru doi copii majori de 33% din veniturile parintelui care plateste, iar pe acel venit mai ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ma poate ajuta cineva cu un sfat? ce pot face cu poprirea? robert1972 robert1972 lucrez cu carte de munca.....dar 1/3 din salariul net este oprit de executor......am incercat sa cer un angajament de plata mai mic....dar nu am gasit ... (vezi toată discuția)