Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate Ruse Gina

Masina blocata pe o strada pe care nu existau indicatiare de oprire/ stationare interzisa.
Buna ziua.
Azi mi a fost blocata mașina pe o strada din sectorul 4. pe care nu existau indicatiare rutiere sau alte avertizari ca oprirea e interzisa.Agentii de la Politia locala mi au spus ca au blocat o in baza unei hotărâri a sectorului 4 si nu trebuie sa existe indicatiare de interzicere . Mi se pare un abuz,eu nefiind din localitate si recunoscând hotărârea respectiva. Ce pot face pentru a mi recupera suma de 300 de lei. Multumesc!
Bani de vacanta
Buna ziua. As dori sa stiu cum se dau banii de vacanta. Eu am lucrat intr un spital de stat 2 luni (ianuarie si februarie), iar din martie lucrez in alt spital de la care am primit 670 lei 0e cardul de vacanta. Diferenta pana la 800 ar trebui sa o primesc de unde am lucrat inainte?
Va multumesc!
Mulțumesc!

POPA GHEORGHE a scris:

Poza este stantata impreuna cu cartonul diplomei, fiind astfel autentificata.
Puteti cere un duplicat de la liceul de unde ati primit diploma de bacalaureat.

Bună ziua!
Va rog sa ma ajutati cu o informație!
Ce pot face in cazul in care poza de pe diploma de bacalaureat s-a dezlipit si am pierdut o.?Mai e valabila diploma daca nu are poza?
Contract de muncă.
Buna ziua!
In urma unui examen am obținut un post de asistent medical . Cand am mers la Resurse Umane pentru semnarea contractului de muncă mi s- a spus ca nu- mi poate face contract de muncă deoarece nu am adus certificat A5 . Eu am depus inainte de examen un dosar cu toate actele solicitate in anunțul pentru ocuparea postului, dar certificatul A5 nu era trecut in acel anunț.
Ce pot face în acest caz?
Va mulțumesc pentru răspuns.
Mulțumesc frumos!

Cornel Vasile a scris:

Certificatul medical A5 (Certificat de sănătate fizică și psihică) este un document tipizat, eliberat în vederea obținerii autorizației de liberă practică.

Mulțumesc frumos!

Mihail Croitoru a scris:

Trebuie sa depuneti toate actele solicitate in anuntul de ocuparea a funcției.

In anunt nu era solicitat acest certificat ci doar adeverință medicală din care sa rezulte ca sunt apta de munca,pe care am depus o.

Mihail Croitoru a scris:

Trebuie sa depuneti toate actele solicitate in anuntul de ocuparea a funcției.

Buna ziua! Sunt asistent medical de farmacie,sunt membra OAMMR si posed autorizatie de libera practica urmeaza sa ma angajez intr o farmacie de spital. Mi s a spus ca ar trebui sa depun la dosar un certificat medical A5,. Este obligatoriu sa prezint acest certificat?