avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Banii de vacanta în sistemul sanitar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Banii de vacanta în sistemul sanitar

Bani de vacanta
Buna ziua. As dori sa stiu cum se dau banii de vacanta. Eu am lucrat intr un spital de stat 2 luni (ianuarie si februarie), iar din martie lucrez in alt spital de la care am primit 670 lei 0e cardul de vacanta. Diferenta pana la 800 ar trebui sa o primesc de unde am lucrat inainte?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Indemnizatie a_riel a_riel Buna ziua am si eu o nelamurire legata de indemnizatie si anume am un baietel care s-a nascut in data de 26 decembrie 2007 in ianuarie 2008 am depus toate ... (vezi toată discuția)
Sume nerestituite conform ordonantei 8/ 2018 miara miara Buna ziua. In lunile ianuarie, februarie am fost in concediu medical cod 14. Pentru luna ianuarie am primit indemnizatia medicala diminuata. Conform ordonantei ... (vezi toată discuția)
Am facut o boacana la barou - va rog un pic de ajutor bamac bamac Cred ca am facut o prostie astazi :"> M-am dus la Barou sa completez formularul pentru card (sunt avocat stagiar de anul acesta, deci e prima oara cand imi ... (vezi toată discuția)