Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate Class steel

Multumesc !
Problema este ca nu mai primesc pensie de invaliditate incepand din luna april 2025, deorece nu mai prelungeste comisia de expertiza. De aceea voiam sa stiu Ce pot face in acest caz: 1. mă pot incadra la pensie anticipata cu 31.7 ani vechime in munca sau se ia in considerare si perioada de invaliditate de 11 ani??? sau .
2..pot plati contributia pt vechimea standard de 33.10 luni, de munca, pt a primi pensie anticipata si in cat timp se poate achita? MUltumesc frumos!
Am 60 ani si vechime in munca de 31, 7 ani. Primesc pensie de invaliditate. Pot ”cumpara” vechime, 2 ani si 3 luni (pentru a completa vechimea standard 33.10 luni) sa ies la pensie anticipata, si sa renunt la pensia de invaliditate?
Multumesc.
Bună ziua! Am cateva intrebări:
1. Dacă o parte dintre proprietari plătesc intretinerea prin transfer bancar, mai participa cu cota parte la plata casierului?
2. programul de lucru al casierului, presedintelui sa fie de 4 ore/zi ?
3. Administratorul sa nu fie la asociatia pe care o administreaza,
deoarece ocupa functia de presedinte la alta asociatie?
4. Este normal ca personalul care se ocupa de curatenia pe casa scarii, sa mature o data pe saptamana sau la doua saptamani si sa spele scarile unui bloc, o data pe luna , desi este platit cu sal min pe economie?