avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1249 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Florinn33

Activitate Florinn33

Buna ziua , Daca este vorba de un concubinaj si un copil de 2 ani care vrem sa il inscriem la creșă , copilul fiind din alta relatie ,necesita aprobarea tatalui ? Acestia avand tot o relatie de concubinaj , cum se procedeaza ?si daca se opune?
Răspuns la discuția divort
Poi de ce mama bu poa sa mearga la munca? Si sa duca copilul la cresa , nu sunt de acord cu asa ceva ... Nici bani nici conditii de munca traim din frunze?

mirebire a scris:

intrebarea de baza e simpla si nu e cine are venituri mai mari ci, dat fiind varsta mica a copilei, cine sta cu copila cata vreme tata e la munca?
daca raspunsul e o persoana straina in timp ce la mama ar sta cu mama, domiciliul ar trebui sa fie la mama

Fetita are un 1 si 6 luni ...

Mihail Croitoru a scris:

Cati ani are fetita? Trebuie analizata situatia familială în ansamblu pentru a cunoaște sansele. Puteți să apelați la un avocat pentru a vă îndruma în această procedură.

Buna ziua ,am si eu o intrebare daca se poate : Sotia a plecat cu fetita la parintii ei fara sa hotaram in instanta la cine ramane copilul , mai pe scurt am ajuns de la munca si casa era goala , tin sa precizez ca eu sunt singurul cu venituri ea nu are niciunul , ajuns acum la unele discutii cu ea mi a spus ca o ajuta parintii , eu am conditii si sunt salariat , am sanse sa mi iau copilul de acolo ?