avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1382 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua , Daca este vorba de un concubinaj si un ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua , Daca este vorba de un concubinaj si un copil de 2 ...

Buna ziua , Daca este vorba de un concubinaj si un copil de 2 ani care vrem sa il inscriem la creșă , copilul fiind din alta relatie ,necesita aprobarea tatalui ? Acestia avand tot o relatie de concubinaj , cum se procedeaza ?si daca se opune?
Daca se opune se obține hotărâre judecătorească după un proces urgent.

București 2025
In principiu ar fi necesar, da, insa sunt si crese care nu il solicita. Daca tatal nu isi da acordul, atunci il cereti in instanta, fie in procedura urgenta, fie normala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat de legal este raspunsul cresei custodie.comuna custodie.comuna Buna ziua, Intr-un proces de ordonanta presidentiala, minorul a fost increintat mamei, care, imediat ce s-a vazut cu sentinta civila , mi-a interzis sa imi ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere calina-mihaela calina-mihaela Buna seara ! M-am casatorit in Romania cu un cetatean belgian al carui nume il port dupa casatorie, lucru care in Belgia este foarte neobisnuit ( belgienii isi ... (vezi toată discuția)