avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate iasino

Activitate iasino

Buna seara ,
In cazul in care se dovedeste nevinovatia salariatului ....inculpat ........celui care face sesizarea ii se poate face plangere, poate fi tras la raspundere pentru abuz....... !?
Gandesc ca cei ce recurg la asemenea gesturii, fac asa ceva ......ar trebui sa raspunda !?
Multumesc!
Buna seara ,
Niciunul...... concret ....... volum de munca foarte mare , pentru a respecta termenul, am gandit ca pot duce la indeplinirea obiectivului - respecta termenul lucrand si de acasa .
Multumesc !
Bună ziua,
Va rog sa mi spuneti daca intr o organizație, referatele de introducere in comisia de disciplina se pot face de către oricine din organizatie....... !?
Mulțumesc!

Cornel Vasile a scris:

Topicul nu este deschis pentru vulnerabilitate si pentru cu totul altceva ... cred ca este normal sa raspundem la ceea ce a intrebat utilizatorul si nu sa cream discutii care nu au legatura cu ceea ce doreste sa afle cel care a initiat acest topic.

Bună ziua,
Acel cap tabel cobtinea o situație de neincasate .
Mulțumesc!

Cornel Vasile a scris:

Am inteles .. dar ce continea acel cap de tabel?

Bună ziua,
Nu am facut public nici o informație.....doar mi am transmis un cap tabel excel pe adresa personala de email.
Mai mult de la data transmiterii si pana la data când au descoperit marea frauda de date oficiale .....au trecut 10 zile.
Mulțumesc!
Bună ziua,
Nu ar trebui sa se dovedească vinovatia......,intrebare !?, doar simplu fapt ca am transmis pe emailul personal ( care a fost declarat de la inceput ) un tabel in format excel ......sunt pasibil a fi exclus din organizație!?
Mulțumesc!
Bună ziua,
Cu deferenta rog un nou raspuns la o noua problema, sunt pus in situația in care angajatorul dorește sa ma introducă in comisia de disciplina doar pentru faptul ca mi am transmis pe adresa de e-mail personala un tabel xcel.
Angajatorul invoca codul muncii
art 39 alin 2 lit d si f
art 26 alin 1 si 2
Menționez ca in fluturașul primit lunar nu exista nici un spor de confidențialitate, păstrarea secretului.
Mulțumesc!

Buna dimineata,
Multumesc tuturor, celor ce au avut amabilitatea si au exprimat punct de vedere in cazul expus de catre mine , in final..............in urma tuturor dezbaterilor, inclin sa cred ca daca nu voi accepta .......propunerea Directorului General ,...accea de a mi da demisia din functia ocupata si trecerea pe o alta functie ............ sansele de a mai activa in aceasta organizatie sunt foarte mici . Mentionez ca sunt pe final de cariera iar gasirea unui alt loc de munca in situatia actuala ...........este din ce in ce mai grea.
Rog sa mi spuneti daca sunt metode legale de a mi securiza post oferit de Directorul General ,
Multumesc frumos !
Bună ziua ,
Nu .
Bună ziua ,
La fiecare trim intocmeam raport de activitate , anual in luna oct propu ere de modernizare- proiecte ,
Mulțumesc!