avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1429 soluții astăzi
Forum Activitate mirela gabi

Activitate mirela gabi

care abuz? faptul ca doresc sa platesc un loc de parcare?nu cer sa mi se atribuie un loc gratis!
Răspuns la discuția Adeverinta asociatie refuzata
eu am avut toate actele plus adeverinta de la adociatie ca locuiesc acolo, proprietarul nu are datorii, eu nu am datorii, si totusi primaria a respins solicitarea de atribuire a unui loc de parcare,doar pt ca nu masina nu e inscrisa la taxe si impozite in oradul respectiv;
da, sunt angajata la o institutie publica, in orasul unde solicit loc de parcare si fac naveta in weekend, la domiciliul legal; sunt foarte multi care refuza sa plateasca un loc de parcare pe motiv ca nu vor, iar noi vrem sa dam bani la bugetul local, dar ne impiedicam de aceasta conditie;
buna ziua, chiar daca,una din conditiile obtinerii unui loc de parcare,este ca autoturismul sa fie inregistrat la taxe si impozite in orasul unde dorim sa obtinem un loc de parcare, ar trebui sa existe derogari;pana la urma dorim sa platim o taxa pt acea parcare, nu cerem bani de la primarie;poate multi nu ne permitem sa ne cumparam apartamente si avem domiciliile legale la parinti,in alte judete, dar stam cu contracte de inchiriere, legal semnate si inregistrate la finante, in orasul in care solicitam un loc de parcare;chiar ne este incalcat un drept, de a plati un loc de parcare;oare faptul ca nu avem autoturismul inregistrat in orasul respectiv, e singura si cea mai grava problema?!sunt atatea autoturisme, abandonate sau care nu au ce cauta in trafic, datorita problemelor tehnice, sunt cazuri sociale care nu au un acoperis deasupra capului, sunt atatia evazionisti, care nu platesc datoriile de miliarde la taxe si impozite, de ce suntem pedepsiti tot cei care vrem sa fim in legalitate?
buna ziua, va prezint o speta aparte: am depus dosarul pentru obtinerea unui loc de parcare in orasul galati;solictarea mi-a fost respinsa pe motiv ca nu am inregistrat autoturismul la taxe si impozite galati;mentionez ca autoturismul proprietate personala, este inregistrat la taxe si impozite braila și am toate taxele platite; de asemenea eu locuiesc in galati intr-un apartament inchiriat;
Întrebare:ce solutie ar exista sa pot obtine un loc de parcare fara a fi nevoita sa schimb actele masinii de la braila la galati?