avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Activitate gabrielSGR

Activitate gabrielSGR

Președintele de asociație este scutit de la încălzire de la CET
Răspuns la discuția Fondul de Reparatii
Fondul de reparații nu ar trebui să fie că înainte , toate scările de bloc la un loc . A venit o persoană cu propunere în A. G. și s-a votat că fondul de reparații să fie divizat pe scări de bloc. Nu mi se pare normal că câțiva proprietari să decidă ce să se facă , fără că ceilalți 400 de proprietari să nu știe. Mi se pare corect că fiecare scară de bloc să fie reprezentată de un proprietar , iar acesta după A.G. pe baza unui tabel să facă ședință pe scara lui , să spună ce s-a discutat la A. G. , iar vecinii să semneze în acel tabel cine e de acord cu propunerile asociației de proprietari și debea atunci se face 50 + 1 % pentru a trece sau nu acea propunere
Răspuns la discuția Fondul de Reparatii
Bună ziua , un proprietar a venit cu o propunere la A.G. ptr că fondul de reparații să fie împărțit pe scări de bloc , dar în același cont în bancă . Această propunere a trecut , dar sunt foarte mulți proprietari care nu au fost la A.G. și nu sunt de acord cu această propunere. Sunt de 5 ani de zile la această asociație și am încercat să se revină la fondul de reparații cum era înainte. Este Legal că această propunere să fie așa , care este articolul din Lege în care spune că fondul de reparații se poate diviza pe scări de bloc , dacă proprietarii nu sunt de acord. Nu poate că 10 proprietari să propună ce vor fără să știe și ceilalți proprietari. Eu am strâns semnături de la vecinii mei că să-i reprezint conform Legii din Art. 25 , unde scrie că am voie să reprezint unul sau mai mulți proprietari cu acordul lor , dat cei din asociație spun că nu se poate