avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1342 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Darius Sda

Activitate Darius Sda

Răspuns la discuția Urmarit la locul de munca
Pai acele camere sunt pentru a supraveghe aparatul in cazul vandalizarii, dar acestia mai mult ne urmaresc pe noi sa vedem cat stam la el, la ce ora l am verificat, sa vada daca nu furam, chiar daca nimeni din echipa nu a facut asta de aproape 4 ani de cand s au implementat, sa vada daca facem ceva suspect ca sa aiba motiv sa ne ia la intrebari, sa vada la ce umblam inauntru si sa zica ca din cauza noastra se strica aparatu si nu din cauza sistemului si aparatului prost facute etc...E normal asa ceva, sa se puna cel care se ocupa de camere sa ne urmareasca pe camere cand vrea el, doar ca sa caute motiv sa fim luati la rost? Eu ,fiind persoana fizica, nu ar trebui sa mi dau acordul printr o semnatura pentru asemenea urmariri?
Eu lucrez la o companie care are camere de supraveghere in diverse locuri in oras pentru a urmari un anumit lucru al firmei in cazul vandalizarii acestuia. Eu lucrez la mentenanta acestora. Intrebarea mea este daca este legal sa fiu urmarit de unul din angajatii care se ocupa cu aceste camere, el fiind pus sa faca asta de catre sefa noastra, in timp ce noi nu ne am dat vreodata consimtamantul sau nu am semnat niciun acord pentru luarea la cunostiinta. Este legat?