Buna ziua-suntem doi frati si o sora,casa este trecuta pe numele fratelui nostru,el fiind proprietar.La data de 19 iunie a decedat fratele,eu impreuna cu sora vrem sa trecem casa pe numele unei nepoate,sa fie nepoata proprietara casei.Va rog sa_mi spuneti daca se poate sa trecem direct numele nepoatei in acte ca proprietara.Multumesc anticipat!
Buna ziua,va rog,daca se poate,sa raspundeti la urmatoarea intrebare:Nepotul meu in varsta de 19 ani,locuieste cu concubina si are doi copii unul este la un asistent maternal,pana se angajeaza unul din ei.Si al doilea copil in varsta de trei luni si doua saptamani locuieste cu concubina.Concubina nu mai merge la scoala,avand grija de copil cu alocatia cuvenita.Nepotul a fost condamnat la doi ani si sase luni pentru furt,de saptamana trecuta a inceput sa ispaseasca condamnarea.Va rog sa-mi spuneti daca este o modalitate sa ispaseasca pedeapsa,sau o reducere a ei,in alt mod decat inchis.Pentru a contribui la grija si cresteres copiilor.Multumesc anticipat!