Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Suntem doi frati si o sora, casa este trecuta pe numele ...

Buna ziua-suntem doi frati si o sora,casa este trecuta pe numele fratelui nostru,el fiind proprietar.La data de 19 iunie a decedat fratele,eu impreuna cu sora vrem sa trecem casa pe numele unei nepoate,sa fie nepoata proprietara casei.Va rog sa_mi spuneti daca se poate sa trecem direct numele nepoatei in acte ca proprietara.Multumesc anticipat!
Dacă este moștenitoare, da. Trebuie văzută linia de moștenitori ca să stabilim exact. Depinde și de motivație.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O problema de succesiune / mostenire ALALAL ALALAL buna seara am si eu o intrebare pentru dumneavoastra? sotul meu a avut un unchi care a decedat in luna august 2005, defunctul nu a fost casatorit si nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua bunica mea,impreuna cu bunicul(decedat in prezent) ... AnaMariaHasa AnaMariaHasa Buna ziua Bunica mea,impreuna cu bunicul(decedat in prezent) sunt proprietari pe o casa si un teren. Urmatorul mostenitor este mama mea,doar ca ea vrea sa ... (vezi toată discuția)
Sfat pentru succesiune in cazul concubinajului mmtudor mmtudor Buna ziua, Va rog frumos, am nevoie de sfaturi Traiesc in concubinaj de 16 ani, nu avem copii, relatia este OK. Legalizarea relatiei am tot amanat-o din ... (vezi toată discuția)