Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Credeti ca merita sa intentez un proces? Daca da, va rog indrumati-ma catre un avocat in Timisoara.
Cornel Vasile a scris:
Mi se pare absurda o astfel de prevedere.
Incercati sa obtineti un raspuns in scris de la AJPIS-ul de care apartineti. Eu am fetita nascuta in mai si sunt intrata in CCC in 07.08. Dar am depus dosarul chiar in 19.09. Si m-am trezit ca mi-au dat 1 10 luni. Iar acum tatal nu beneficiaza de nimic pt ca are sub 2 luni. Acorda 2 luni dosarelor solutionate dupa 19.09
MihaelaDam99 a scris:
Pentru copil născut în 13 septembrie 2023, tatăl beneficiază de o lună sau două de concediu creștere copil?
Vedeti si acest link ..privind contradictia discutata
[ link extern ] /
Puteti contesta decizia in cauza.
persoana indreptatita = oricare dintre părinții firești ai copilului, oricare dintre persoanele cărora li s-a încredințat copilul în vederea adopției sau care au adoptat copilul, dacă îndeplinește condițiile de acordare prevăzute de lege
Intrucat dreptul sa se benficieze de indemnizatia CCC se raporteaza la data de nastere a copilului , in opinia mea si avand in vedere art.1 5 alin.2 din Constitutie, persoanele indreptatite si care au nascut pana la 19.09.2023 , stau in CCC 1 an si 11 luni.