latka a scris:
Cred ca cel mai simplu e sa consultați un avocat, cu contractul în față. E de discutat dacă acele lucrări, la care nu v-a obligat nimeni, pot fi considerate "daune". Motivul cu pisica, da, pica în fața instanței.
De ce ați acceptat contractul, dacă nu vă conveneau condițiile?
[ link extern ]
Buna ziua,
Imobilul era de nelocuit. La inchiere am consemnat cu propietarul ca este vorba de o zugraveala fiindca pereti nu aratau bine.
De la o zugraveala ma repet am constat N vicii ascunse cum ar fi; centrala termica stricata,cada sparta,infliratii de miros de la canalizarea principala,printre care si altele care nu fac parte din reparatii: datorii la intretinere,faptul ca este singurul ap din bloc ce nu s-a conectat la noul furnizorul de energie electrică si urma sa ramanem fara curent,repet lucruri care ne au luat prin surprindere nu am stiut,nu as mai fi inchiriat de as fi stiut de atatea. Am incercat sa vb cu proprietarul dar sa autoexclus de la orice cheltuiala,asa ca ne am vazut obligatii noi tot ca sa evitam scandalul fiindca banii inclusiv avansul erau deja dati,sa facem din banii proprii ca sa putem locui.
Eu am preferat sa evit scandalul pana in mom cand in loc de aprecieri mi sa spus ca vrea sa eliberem.
Sunt daune atat vreme cat au fost vicii ascunse,si s au facut pt a putea face imobilul locuibil.