Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate Elena0596

A mers ea la postul de politie și i l-a dat! Ia dat 1200 lei amenda,7 puncte,și permisul pentru 60 de zile! ! Ea a fost în curte,nici măcar la volan,a fost chemată din curte.. ! Șeful de post de aici,a sfatuit-o sa stea liniștită,sa nu meargă să îl de-a în judecată,pentru că este cuvântul ei, împotriva cuvântului lui.!

latka a scris:

Acum am văzut ca nu a intrat în posesia PV, probabil nu a vrut să semneze, i se va comunica la domiciliul din buletin, prin poștă (se va ridica de la oficiul poștal cu semnătură), sau afișare la domiciliu. Termenul de 15 zile începe de la data comunicării. Restul e valabil.

Nu e poveste relatată la mâna a doua. E adevărul! Ori ea, ori eu tot acolo! Nu e că ea nu știe ce fac,e langa mine! ! Daca voiați sa ajutați, ajutați cu un sfat. Nu cu răutate

hotumattua a scris:

"Și marmota împacheta ciocolata". Poveste relatată la mâna a doua. De ce nu postează prietena? Abuzați de bunăvoința oamenilor, care caută să înțeleagă ceva din relatarea unei povești.

bună ziua! Ieri prietena mea,a mers in satul învecinat..a parcat pe podul unei prietene,nu încurca traficul..dar pe contrasens cum ar veni,dar nu stânjena traficul! A fost chemată din curte, nefiind la volan,ia cerut actele,le-a dat , deși cred că a greșit! Era linie discontinuă. Ia suspendat permisul timp de 60 de zile, amendă,pe dovadă scrie conducere pe contrasens..și nu ia dat nici procesul verbal!
Motivul cred că a fost personal ..! CE POATE FACE IN ACET CAZ?
Din punctul a mai multor persoane cred că sa produs o nedreptate