avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1098 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Stefan Madin

Activitate Stefan Madin

Am sunat la judecatorie si acum au updatat au sters aceea data cu 29.09.2025.... frumos ce sa zic...

romascanu a scris:

Păi, zice că...
Stefan Madin a scris:
... pe portal se updateaza din 2 in 2 sapt cu cate un termen nou, pana in prezent.(amanare pronuntare)

Deci sa inteleg ca data de 29.09.2025 nu se mai ia in calcul? acela a fost primul post pe portal cu "amanare cauza",iar dupa s a postat cu amanare pronuntare.

latka a scris:

Nu cred, urmeaza acusi vacanta de vara a judecatorilor. In septembrie se reia activitatea.

Buna ziua,este posibil sa se judece mai devreme contestatia PV ? deoarece prima data s a amanat cauza pana pe 29.09.2025, iar dupa am obs ca pe portal se updateaza din 2 in 2 sapt cu cate un termen nou,pana in prezent.(amanare pronuntare)

Ora estimata: 8:30
Complet: Amânări pronunţare Cercel M
Tip solutie: Amână pronunţarea
Solutia pe scurt: Amână pronunţarea în cauză la data de 23.04.2025. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei, azi, 09.04.2025.
Document: Încheiere - Amânare ulterioară a pronunţării 09.04.2025

24.03.2025
Ora estimata: 10:00
Complet: C 1
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Pentru îndeplinirea unor obligaţii, amână judecarea cauzei la data de 29.09.2025.
Document: Încheiere - Amânare iniţială a pronunţării 24.03.2025