avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua,este posibil sa se judece mai devreme ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua,este posibil sa se judece mai devreme ,deoarece prima ...

Buna ziua,este posibil sa se judece mai devreme contestatia PV ? deoarece prima data s a amanat cauza pana pe 29.09.2025, iar dupa am obs ca pe portal se updateaza din 2 in 2 sapt cu cate un termen nou,pana in prezent.(amanare pronuntare)

Ora estimata: 8:30
Complet: Amânări pronunţare Cercel M
Tip solutie: Amână pronunţarea
Solutia pe scurt: Amână pronunţarea în cauză la data de 23.04.2025. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei, azi, 09.04.2025.
Document: Încheiere - Amânare ulterioară a pronunţării 09.04.2025

24.03.2025
Ora estimata: 10:00
Complet: C 1
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Pentru îndeplinirea unor obligaţii, amână judecarea cauzei la data de 29.09.2025.
Document: Încheiere - Amânare iniţială a pronunţării 24.03.2025

Ultima modificare: Miercuri, 14 Mai 2025
Stefan Madin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Stefan Madin , utilizator 19:17, 14 Mai 2025
Nu cred, urmeaza acusi vacanta de vara a judecatorilor. In septembrie se reia activitatea.
Deci sa inteleg ca data de 29.09.2025 nu se mai ia in calcul? acela a fost primul post pe portal cu "amanare cauza",iar dupa s a postat cu amanare pronuntare.

latka a scris:

Nu cred, urmeaza acusi vacanta de vara a judecatorilor. In septembrie se reia activitatea.

Deci exact pe dos. Ce termen sa va dea, daca ei sunt in vacanta ?
E ceva în neregulă aici.
Ori laie, ori bălaie.
Ori îi una - amână cauza /"amână judecarea cauzei"
Ori îi alta - "amână pronunțarea în cauză".

Prima ar însemna (in traducere din avocățească) ne mai vedem și altă dată/in altă ședință (în speță in 29.09) căci nu am terminat de judecat.
A doua înseamnă că judecata s-a terminat, dar instanța nu a ajuns încă la o soluție/nu s-a pronunțat incă/deliberează/ incă se gândește cu privire la soluția pe care urmează să o dea. Și soluția va fi data la 23.04 (sau la data la care se va amâna din nou pronunțarea).
Ultima modificare: Miercuri, 14 Mai 2025
romascanu, moderator
23.04.2025 nu a trecut ? Mai poate fi valabila a 2-a variantă ?

Alte discuții în legătură

Este normal ca instanta sa amane pronuntarea de 4 ori? wolfnight333 wolfnight333 Ma numesc marian am un proces cu flanco si sa amanat de 4 ori pronuntarea este un proces civil e normal asa ceva?X-(X-( (vezi toată discuția)
Dosar amanare serban.m serban.m Buna seara,am si eu o intrebare: De ce se poate amana o solutie in decursul a unei luni de zile,avocatul nu a lamurit paratul,acesta s-a prezentat in ziua in ... (vezi toată discuția)
Amânare iniţială a pronunţării- prin mijlocirea grefei? ... Roberrrt Roberrrt Amânare iniţială a pronunţării- prin mijlocirea grefei? Ce inseamna ? Buna ziua, acum ceva timp mi s a luat permisul la trecerea cu cale ferata am ... (vezi toată discuția)