Buna ziua,este posibil sa se judece mai devreme contestatia PV ? deoarece prima data s a amanat cauza pana pe 29.09.2025, iar dupa am obs ca pe portal se updateaza din 2 in 2 sapt cu cate un termen nou,pana in prezent.(amanare pronuntare)
Ora estimata: 8:30
Complet: Amânări pronunţare Cercel M
Tip solutie: Amână pronunţarea
Solutia pe scurt: Amână pronunţarea în cauză la data de 23.04.2025. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei, azi, 09.04.2025.
Document: Încheiere - Amânare ulterioară a pronunţării 09.04.2025
24.03.2025
Ora estimata: 10:00
Complet: C 1
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Pentru îndeplinirea unor obligaţii, amână judecarea cauzei la data de 29.09.2025.
Document: Încheiere - Amânare iniţială a pronunţării 24.03.2025
Deci sa inteleg ca data de 29.09.2025 nu se mai ia in calcul? acela a fost primul post pe portal cu "amanare cauza",iar dupa s a postat cu amanare pronuntare.
latka a scris:
Nu cred, urmeaza acusi vacanta de vara a judecatorilor. In septembrie se reia activitatea.
E ceva în neregulă aici.
Ori laie, ori bălaie.
Ori îi una - amână cauza /"amână judecarea cauzei"
Ori îi alta - "amână pronunțarea în cauză".
Prima ar însemna (in traducere din avocățească) ne mai vedem și altă dată/in altă ședință (în speță in 29.09) căci nu am terminat de judecat.
A doua înseamnă că judecata s-a terminat, dar instanța nu a ajuns încă la o soluție/nu s-a pronunțat incă/deliberează/ incă se gândește cu privire la soluția pe care urmează să o dea. Și soluția va fi data la 23.04 (sau la data la care se va amâna din nou pronunțarea).
Dosar amanare
serban.m
Buna seara,am si eu o intrebare: De ce se poate amana o solutie in decursul a unei luni de zile,avocatul nu a lamurit paratul,acesta s-a prezentat in ziua in ... (vezi toată discuția)