Bună ziua!
Dețin atestat manager transport marfa obținut în baza cnp-ului,am făcut un contract colaborare/prestări servicii cu o societate cum și unde îl înregistrez?
1.Cei de la ANAF mă trimit la Registrul Comerțului fiindcă îmi spun că trebuie să emit factură pentru serviciul prestat și automat trebuie făcută o formă juridică adică un PFA,iar cei de la Registrul Comerțului spun că nu au auzit de așa ceva și m-au trimis să îl înregistrez la ITM și să vorbesc cu contabilul societății unde am făcut contractul de colaborare.
2.Daca îmi fac PFA,cum fac legătura între contractul de colaborare facut pe CNP și fracturile emise de pe PFA pentru serviciul prestat societății?
Mulțumesc anticipat!
D.le Cornel în vedere desfacerii contractului de muncă,un angajat care nu știe matematica simplă și da rest greșit nu prezintă încredere...sunt zile aglomerate și dacă nu este atent ce facem, punem banii de la noi din buzunar de fiecare data cand se întâmplă?
Bună ziua. Se poate face referat pentru un angajat care are probleme în a da restul clienților ca urmare a acestui fapt a trebuit să punem banii din surse proprii...acest lucru observandu-se ulterior faptei în cauză când am fost prezentă la o emitere de bon fiscal și pur și simplu nu a știut să dea rest?