avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Dețin atestat manager transport marfa obținut în ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Dețin atestat manager transport marfa obținut în ...

Bună ziua!
Dețin atestat manager transport marfa obținut în baza cnp-ului,am făcut un contract colaborare/prestări servicii cu o societate cum și unde îl înregistrez?
1.Cei de la ANAF mă trimit la Registrul Comerțului fiindcă îmi spun că trebuie să emit factură pentru serviciul prestat și automat trebuie făcută o formă juridică adică un PFA,iar cei de la Registrul Comerțului spun că nu au auzit de așa ceva și m-au trimis să îl înregistrez la ITM și să vorbesc cu contabilul societății unde am făcut contractul de colaborare.
2.Daca îmi fac PFA,cum fac legătura între contractul de colaborare facut pe CNP și fracturile emise de pe PFA pentru serviciul prestat societății?
Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Buna ziua. o persoana poate fi angajata cu contract de munca ... manuelle manuelle Buna ziua. O persoana poate fi angajata cu contract de munca de 2 ore/zi in functia de Manager transport marfa la mai multe firme? Sau poate sa fie angajat cu ... (vezi toată discuția)
Speță referitoare la registre contabile Catalinavi Catalinavi Bună seara. Am primit o citație pt inspecție fiscala la un pfa avut de mine în per 2014-2017.ideea e ca acel pfa a fost făcut ca să mascheze o angajare ... (vezi toată discuția)
Sunt sofer profesionist inregistrat ca pfa Laurentiu Ciuperca Laurentiu Ciuperca Bună seara!Sunt sofer profesionist inregistrat ca PFA cod CAEN 4941.Vreau să fac un contract de prestari servicii cu o firmă de transport,însă intampin ... (vezi toată discuția)