Bună ziua,
Am o problemă cu platforma de jocuri Winner și aș dori să știu ce pot face din punct de vedere legal.
După ce am câștigat o sumă de bani pe platformă și am încercat să efectuez o retragere, contul mi-a fost blocat pentru verificări.
Depunerea fusese făcută de pe contul bancar al mamei mele, iar eu i-am sunat (ei nu m-au contactat) și am întrebat clar dacă, în cazul în care trimit toate documentele cerute (CI-ul meu, CI-ul mamei, extras de cont, plus o cerere semnată de mama prin care își exprimă acordul), voi putea retrage banii. Mi s-a spus că da.
Am trimis tot ce mi-au solicitat, în mai multe zile la rând. La final, am primit un e-mail prin care mi se spunea că mi-au închis contul permanent, pe motiv că au descoperit un alt cont asociat numelui meu.
Confirm că acel cont a fost creat de mine, dar a fost deschis recent și nu este folosit.
Menționez că anterior, pe contul actual, am mai efectuat o retragere pentru o sumă mică, fără probleme.
Întrebările mele sunt:
1. Este legal să închidă contul după ce m-au asigurat că pot retrage banii și am colaborat complet cu toate cerințele lor?
2. Pot recupera suma câștigată și/sau depusă în aceste condiții?
3. De ce nu au verificat existența celuilalt cont de la început, înainte să-mi ceară documente timp de mai multe zile, doar ca la final să invoce această justificare pentru închiderea contului?
Mulțumesc anticipat pentru răspuns!