avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua, Am o problemă cu o platforma de jocuri ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua, Am o problemă cu o platforma de jocuri și ...

Bună ziua,
Am o problemă cu platforma de jocuri Winner și aș dori să știu ce pot face din punct de vedere legal.
După ce am câștigat o sumă de bani pe platformă și am încercat să efectuez o retragere, contul mi-a fost blocat pentru verificări.
Depunerea fusese făcută de pe contul bancar al mamei mele, iar eu i-am sunat (ei nu m-au contactat) și am întrebat clar dacă, în cazul în care trimit toate documentele cerute (CI-ul meu, CI-ul mamei, extras de cont, plus o cerere semnată de mama prin care își exprimă acordul), voi putea retrage banii. Mi s-a spus că da.
Am trimis tot ce mi-au solicitat, în mai multe zile la rând. La final, am primit un e-mail prin care mi se spunea că mi-au închis contul permanent, pe motiv că au descoperit un alt cont asociat numelui meu.
Confirm că acel cont a fost creat de mine, dar a fost deschis recent și nu este folosit.
Menționez că anterior, pe contul actual, am mai efectuat o retragere pentru o sumă mică, fără probleme.
Întrebările mele sunt:
1. Este legal să închidă contul după ce m-au asigurat că pot retrage banii și am colaborat complet cu toate cerințele lor?
2. Pot recupera suma câștigată și/sau depusă în aceste condiții?
3. De ce nu au verificat existența celuilalt cont de la început, înainte să-mi ceară documente timp de mai multe zile, doar ca la final să invoce această justificare pentru închiderea contului?
Mulțumesc anticipat pentru răspuns!

Alte discuții în legătură

Casa de pariuri winner imi închide cont cu 55000 lei Ioneladan93 Ioneladan93 In urma cu 3 zile am reușit sa câștig suma de 55000 lei in total pe site-ul Winner la sloturi. Cand am început sa dau retragere desigur ca au început cu ... (vezi toată discuția)
Inchidere contului fara acordul clientului Lavinia1988 Lavinia1988 Buna seara In data de 29.10. am mers la banca unde aveam deschise un cont in RON (acest cont era pentru alocatia copilului) am card atasat si un pachet EURO ... (vezi toată discuția)
Cautam ajutor!!!! voi explica situatia pe larg si va rog, poate ... soriniacobb soriniacobb Cautam ajutor!!!! Voi explica situatia pe larg si va rog, poate exista cineva care ne poate ajuta in privinta acestui abuz grosolan: Logodnica mea, fiind ... (vezi toată discuția)