avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate pink star

Activitate pink star

Va multumesc pentru raspuns. As accepta acest lucru daca ar fi in interesul meu, dar, credeti-ma, aceste ''recuperatoare'' nu fac absolut nimic necesar. in plus, chiar deranjeaza, pnetru ca trebuie indeplinite mai multe conditii pentru instalarea/functionarea/intretinerea lor. nu sunt decat niste bani aruncati
Va multumesc foarte mult!
Buna ziua. Blocul in care locuiesc se reabiliteaza. Am inteles ca inlocuriea termopanelor nu este totusi obligatorie, dar se insista pentru montarea unor asa-zise recuperatoare de caldura (nu am inteles ce caldura recupereaza, din moment ce nu exista orificii in peretele apartamentului). Administratorul ameninta cu amenda din partea primariei daca nu ne conformam, probabil minte. Mi se pare o aberatie sa gaureasca zidul 30-40 cm ca sa bage un ventilator, care mai consuma si curent si face si zgomot, pentru ce? Probabil o alta gaselnita cu care sa ne incalte pe noi primaria, ca sa ''vanda'' produsele firmelor-capusa. In plus, vor sa puna si panouri fotovoltaice pe bloc, chipurile sa reduca cheltuielile pentru curentul electric din spatiile comune (1 leu/luna),- o alta manarie de la primarie. Va multumesc pentru raspuns
Va multumesc foarte mult!
Buna ziua,
Daca se reabiliteaza blocul si refuz schimbarea termopanelor, au dreptul sa imi strice pervazul, care este din faianta si foarte calitativ si sa il inlocuiasca cu tabla sau altceva? eu as vrea sa ramana exact asa cum e acum. multmesc frumos!