avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate AMI68

Activitate AMI68

Atunci, din punctul meu de vedere, ar dispare conceptul "ordinea si linistea publica" si inlocuit cu "incurajarea sau sprijinirea,sub orice forma,a unor grupuri de persoane,care incita la dezordine sociala" in perimetrul apropiat imobilelor cu destinatia de locuinte.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dreptul de a avea liniste. Pot sa inteleg o persoana in varsta, un parinte cu copilul mic, care se opresc putin apoi isi vad de drum. Cei de care sunt deranjat sunt tineri care locuiesc la scarile sau blocurile vecine. De ce trebuie sa fiu obligat sa ascult discutiile lor ( indecente uneori) care devin mai aprinse pe masura ce grupul se mareste.
Stau la bloc, la parter. Geamul de la bucatarie este langa scara de la intrare in bloc. Sunt deranjat de prezenta persoanelor care nu locuiesc la aceasta scara. De la sectia de politie de care apartin mi s-a spus ca daca nu fac galagie sau mizerie nu am de ce sa le cer sa plece. Nu inteleg de ce drepturiie lor sunt mai importante decat ale mele. Pe usa si peretii de la intrare in bloc se vad si acum urmele "drepturilor" lor.