avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Stau la bloc, la parter. Geamul de la bucatarie este ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Stau la bloc, la parter. Geamul de la bucatarie este langa scara ...

Stau la bloc, la parter. Geamul de la bucatarie este langa scara de la intrare in bloc. Sunt deranjat de prezenta persoanelor care nu locuiesc la aceasta scara. De la sectia de politie de care apartin mi s-a spus ca daca nu fac galagie sau mizerie nu am de ce sa le cer sa plece. Nu inteleg de ce drepturiie lor sunt mai importante decat ale mele. Pe usa si peretii de la intrare in bloc se vad si acum urmele "drepturilor" lor.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 11:26, 27 Iunie 2025
Ce drepturi v-au fost încălcate? Nu reiese așa ceva din ceea ce ați scris.
Oricum, tot la depunerea unei plângeri la poliție veți ajunge.
Dreptul de a avea liniste. Pot sa inteleg o persoana in varsta, un parinte cu copilul mic, care se opresc putin apoi isi vad de drum. Cei de care sunt deranjat sunt tineri care locuiesc la scarile sau blocurile vecine. De ce trebuie sa fiu obligat sa ascult discutiile lor ( indecente uneori) care devin mai aprinse pe masura ce grupul se mareste.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Adresati-va din nou (in scris) la Seful Sectiei de Politie de care apartineti. Explicati amanuntit ce se intampla.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate reușiți sa depuneti mai mulți locatari acea sesizare
Dreptul de a avea liniște îl stabilește doar poliția, in condițiile legii 61/1991, el nu există a priori. Puteți inchide/ schimba geamul (cu unul insonorizant) la bucătărie sau schimba camera, dacă poliția nu va da dreptate.

AMI68 a scris:

Dreptul de a avea liniste.

Alte discuții în legătură

Deranjarea linistii publice MingireanuCostica MingireanuCostica Bună ziua! Am şi eu o problemă, dacă ma poate sfătui cineva. Locuiesc la parterul unui bloc fără balcon sau spaţiu verde în faţa apartamentului ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii care au copii jovana jovana Buna ziua, locuiesc intr-un bloc, constructie 2009, la etajul 2, iar deasupra mea locuieste o familie care are 2 fete...4 si 2 ani parca....de cand a ... (vezi toată discuția)
Cineva suna sistematic noaptea la interfon Laura C Laura C buna, v-as ruga daca ma puteti sfatui ce pot face in urmatoarea situatie: de mai bine de o saptamana, aproape noapte de noapte, dar chiar si de 2 ori pe ... (vezi toată discuția)