Exagerez susținând ca nu mi se pare adecvat sa i se fi schimbat placa de bază înainte de a fi informată de ce presupune și a îmi da acordul?
Ar fi normal/legală Solicitarea mea de a primi un telefon nou sigilat nu unul recondiționat insist având în vedere faptul ca l am achiziționat nou și asta s a întâmplat l 3 luni după achiziție
Am cumpărat un iPhone 16 pro dintr un magazin partener orange(27.03.25) în 23 Black screen fără reacție la on/off incarcare restart forțat pe 24 este trimis prin magazinul partener în service fără a avea vreo informație despre terminal în cele 15 zile telefonul a ajuns la limita legala înapoi și mi se comunica doar la solicitarea mea prin email către service ca s a constatat defectă placa de bază( precizează ca este văzut ca și defect de fabricație) și ca aceasta a fost înlocuită!
Merg în magazin și încerc sa aflu ce s a întâmplat și mi se spune ca imi pot arata fisa reparației doar după ce accept sa ridic produsul,cer sa il verific inițial constat alt imei/ sn și tot în setări ca au fost schimbate placa de bază și bateria!
Având în vedere faptul ca defectul a apărut după 3 luni de la achiziție eu nu îmi doresc un telefon reparat sau recondiționat deoarece am plătit un produs nou ca atare am solicitat înlocuirea!
Faptul ca reparația este o problema majora și faptul ca nu mi s au oferit informații și libera alegere în soluționarea problemei și mi s a negat efectiv înlocuirea,practic nu ar fi trebuit sa mi se comunice inainte de aii schimba placa ?