Buna seara. As avea nevoie de un răspuns pentru următoarea situație: am găsit pe Facebook, un anunț de angajare remote ( trebuia doar să postez in anumite grupuri, ce vinde persoana respectiva și la săpt, la 2 săpt , sau la luna primeam banii ) . Mi sa părut real anunțul , detaliile date de către persoana respectiva. Mi sa zis că se face contract de munca , și să îi dau buletinul. I-am dat buletinul crezand că voi primi pe mail respectivul contract și să îl semnez , nici până astăzi, nu am primit contractul. In zilele următoare, am postat pe grupurile date , persoana respectiva prelua comenzi, lumea trimitea bani in contul dânsei , apoi trebuia să livreze comanda. Comenzile nu ajung la persoanele care au comandat, iar când cer detalii despre comenzi , aceasta blochează persoana respectiva. Eu vazand că , tot mai multe persoane sunt blocate pe messenger, am luat hotărârea de a schimba parola conturilor de Facebook ( și ea avea acces la aceste conturi) . Acum mă amenința , că îmi va pune buletinul pe toate grupurile, că îmi face sezisare pentru frauda ,menționez ,că în conturile mele , nu au ajuns bani de la respectivi clienți . Dețin și câteva dovezi , și conturile de Facebook, că persoanele respective au plătit , și nu au primit comenzile . Unde as putea sa mă adresez? Sau ce sa fac in situația aceasta? Menționez faptul că postează pe grupurile din Anglia . Va mulțumesc!