avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Any.

Activitate Any.

Buna seara ! Am rugamintea sa ma ajutati si pe mine sa ma lamuriti ca eu sunt dabea acum majora si ma lovesc de niste lucruri care nu le stiu..Tatal tatalui meu adica bunicu a primit prin donatie o locuinta de la strabunici pe actul casei fiind trecuti strabunicii si bunicul fara bunica,dar undeva pe actul de donatie unde semneaza strabunicii ca doneaza bunicului sub semnatura bunicului este si semnatura bunicii dar ea nu este specificata in act.Eu sunt nepoata tatal meu a decedat anul acesta si bunicul acum 5 ani ..nu sa facut succesiune nu stiu dece..acum ca a decedat si tata ...bunica cu sora tatalui ms cam obliga sa semnez niste acte care eu nu stiu..ce cita parte imi revine din casa dupa tata de la bunicu.tin sa precizez ca la financiar la Spit este decat bunicul trecut ca proprietar..ma puteti ajuta cu niste informatii eu dabea sm implinit 18 ani si nu stiu cum sa procedez.