avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Bobescu Dorinela

Activitate Bobescu Dorinela

Chiar bătaie de joc ,apoi se miră de ce sar oamenii în aer ,dacă nu-ți permiți toate cheltuielile acestea sigur ți-e teamă să mai suni la ei. Eu refac toată instalația pentru siguranța mea ,altfel înnebunești cu ei
Am stat lângă ei ,firma autorizată nu găsește pierderi cel de la Distrigaz le găsește. Urmează să fac instalația din nou, sper că așa pot dormi liniștită, mai săracă dar fără teamă că sar în aer.

andrei2005 a scris:

Intreb si eu: firma care a venit sa verifice instalatia a verificat si carcasa contorului, sau doar diversele imbinari si consumatori? Nu este imposibil sa pierdeti gaz IN INTERIOROL CONTORULUI iar apoi gazul saiasa pe la imbinari. Ati stat langa angajatul firmei cand a testat instalatia? Mai tineti minte UNDE ANUME tiuia foarte tare cand a venit cel de la distrigaz si a facut verificarile?

romanulnevoias a scris:

Buna ziua.
La orice problema cu gazele nu mai apelați/chemați Distrigaz. Pentru intervenții și reparații la instalația de gaze chemați orice firma care este autorizată ANRE.

Exact așa am făcut.
Da este o firmă autorizată
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Apoi cel de la Distrigaz a venit foarte arogant cu un aparat care țiuia foarte tare și el spunea că pe acolo sunt pierderi. Nu vă spun ce panică am avut că puteam sări in aer oricând ,după spusele lui. Nu-i interesează de absolut nimic se spală repede pe mâini pune sigiliul și pleacă. Mi-a spus doar că trebuie să caut o firmă autorizată să-mi repare dauna ,apoi o să-mi dea drumul la gaze..I-am căutat nu au găsit nici o pierdere eu plătesc 700 de lei firma , practic pentru nimic.
Locuiesc la bloc , exact asta mi s-a întâmplat . De la Distrigaz mi-au pus sigiliul pe contor pentru că au depistat ei pierderi de gaze în bucătărie ceea ce firma nu a găsit și nici eu nu cred că era posibil pentru că eu nu am simțit niciodată miros de gaz în casă apoi cred că senzorul declanșa și oprea gazul ..Oricum mi se pare o bătaie de joc să plătesc atâția bani pentru nimic Nu înțeleg cu cine trebuie să vorbesc si cu cine să mă consult.
Am o problemă cu contorul de gaz , înregistrează când e totul oprit în casă. Am sunat la distrigaz ,au venit și mi-au pus sigiliul că am pierderi de gaz în casă. Am chemat o altă firmă să verifice și să repare problema, dar s-a dovedit că nu am nici o pierdere de gaze în casă. Acum trebuie să plătesc eu și intervenția care s-a făcut degeaba in valoare de 700 de lei .plus în continuare pierderea contorului. Cum să fac o cauză și unde trebuie să merg .Specific că instalația este făcută de un an , totul nou , cu revizii ,proiecte și toate cele.Multumesc!