avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1354 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Ajitaritei

Activitate Ajitaritei

Nu nu am primit niciodată facturi de la ei...

Szekely Barna a scris:

Au fost cazuri mult mediatizate cu facturi umflate. Se atunci s- a făcut liniște.. Ați primit factura pe mail? Că spuneți că mai nimic nu se potrivește.

Am înțeles.Multumesc !!

Octavian Gabriel Balahur a scris:

Am vazut procese care s-au rezolvat intr-o zi si am vazut procese care s-au rezolvat in 5 ani. Trageti dvs. concluziile.

Îmi puteți spune că rog in cazul in care îl dă în judeca cam cît durează un proces pina la soluționarea.

Nu se pot popri veniturile din pensie pentru neplata facturilor de energie electrica, fara o hotarare judecatoreasca.

Nu știu despre ce e vorba chiar nu știu ,o să aștept să văd dacă mai trimit somații și o să ma mai consult .Întrebare poate să-i pună proprire pe pensie fara o hotărîre judecătorească?

Pai nu sunt facturi emise decit la ei, noi nu am primit niciodată facturi de la ei ,iar contractul e făcut online fara acordul nostru nu exista nici semnătura nici CNP doar numele și o adresă care nici aia nu e corectă.Tot contractul asta e pe o luna și să facturat 1520 .Restul cică sunt alte datorii pina la 11500.

Trebuie sa contestati facturile, nu sa asteptati sa fiti dat in judecata, deoarece pentru neplata datoriilor se poate inchide alimentarea cu energie electrica a locatiei dvs.

Bună ziua ,am sunat la ei și zic că este un contract făcut pe o lună ,la care sa emis o factura cu suma 1520 și restul pina la 11500 cică sunt alte datorii ,eu nu am primit niciodată factura de la ei s-au vreun contract ,nu am decit un email .Iar și aici e un alt cod de client care nu corespunde nici măcar cu codul trecut pe somație.Deci cred că e făcut un contract în mod abuziv cu niste sume exagerat la locul de consum omul consuma pina in 100kw ,Daca nu corespunde Nr de contuar ,adresa ,nu exista nimic semnat pot fi dat în judecată?

Verificati facturile emise de societatea Electrica Furnizare. Din ce relatati, este posibil sa fie furnizorul de ultima instanta desemnat de ANRE. Daca corespunde seria contorului inscris pe facturi cu cel de la locatia dvs. si indecsii facturati reflecta realitatea, va trebui sa achitati facturile neplatite.

Pai nu prea știu aici scrie perioada de facturare 19/08 2024,scadenta la 28/08 24 și sunt 4cu aceiași data 1524.

adriandimitriu a scris:

Pentru ce perioadă este?

Pai problema asta este că nu corespunde nici seria contuarului și nici adresa ,doar numele,și cum se poate factura 4facturi într-o lună .

Verificati facturile emise de societatea Electrica Furnizare. Din ce relatati, este posibil sa fie furnizorul de ultima instanta desemnat de ANRE. Daca corespunde seria contorului inscris pe facturi cu cel de la locatia dvs. si indecsii facturati reflecta realitatea, va trebui sa achitati facturile neplatite.

Bună ziua.Am o somație de plată de la electrica furnizare Ploiesti societate la care nu am fost înscriși noi am fost la restart energi Timișoara societate care a dat faliment iar acum la ppc , precizez faptul că nu corespunde decit numele in rest nimic nici adresa și nici cod client ,facturile sunt 4 pe aceiași luna și 1pe septembrie.Cum as putea sa procedez sau unde ar trebui sa merg ,suma este enorma de 11500