avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am o somație de plată de la Electrica Furnizare ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am o somație de plată de la Electrica Furnizare ...

Bună ziua.Am o somație de plată de la electrica furnizare Ploiesti societate la care nu am fost înscriși noi am fost la restart energi Timișoara societate care a dat faliment iar acum la ppc , precizez faptul că nu corespunde decit numele in rest nimic nici adresa și nici cod client ,facturile sunt 4 pe aceiași luna și 1pe septembrie.Cum as putea sa procedez sau unde ar trebui sa merg ,suma este enorma de 11500
Cel mai recent răspuns: Octavian Gabriel Balahur , Consilier juridic 14:31, 11 August 2025
Verificati facturile emise de societatea Electrica Furnizare. Din ce relatati, este posibil sa fie furnizorul de ultima instanta desemnat de ANRE. Daca corespunde seria contorului inscris pe facturi cu cel de la locatia dvs. si indecsii facturati reflecta realitatea, va trebui sa achitati facturile neplatite.
Pentru ce perioadă este?
Pai problema asta este că nu corespunde nici seria contuarului și nici adresa ,doar numele,și cum se poate factura 4facturi într-o lună .

Octavian Gabriel Balahur a scris:

Verificati facturile emise de societatea Electrica Furnizare. Din ce relatati, este posibil sa fie furnizorul de ultima instanta desemnat de ANRE. Daca corespunde seria contorului inscris pe facturi cu cel de la locatia dvs. si indecsii facturati reflecta realitatea, va trebui sa achitati facturile neplatite.

Pai nu prea știu aici scrie perioada de facturare 19/08 2024,scadenta la 28/08 24 și sunt 4cu aceiași data 1524.

adriandimitriu a scris:

Pentru ce perioadă este?

Faceti sesizare la Electrica Furnizare si veti primi un raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În anul 2022, ca împuternicit, la o adresă de la țară am ... DTonik DTonik În anul 2022, ca împuternicit, la o adresă de la țară am reziliat contractul de energie electrică a două contoare, și contractul a fost trecut de ... (vezi toată discuția)
Vinovatul fara vina vrea sase faca lumina adelaidaaa adelaidaaa am gasit contuarul de la apartament fara elementele de siguranta ,acolo am chiriasi ,nu stau eu,ei platesc facturile.varog cine cunoaste legile in domeniul ... (vezi toată discuția)
Deconectat de la curent datorita neplatii facturilor de catre fostul proprietar tepsanu tepsanu Am cumparat recent un apartament iar fostul proprietar nu a platit facturile la curent electric din luna mai si prin urmare a fost deconectat pt neplata(astazi ... (vezi toată discuția)