avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1353 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Livia33@

Activitate Livia33@

Ma mai ajutați, va rog, cu o situatie:
Dacă se face prelungire de la 2 la 3 ani în cadrul certificatului de handicap, cum se procedează cu lunile tatălui ? Se face ceva cerere de mutarea lunilor la final sau trec de la sine? Menționez ca, tatăl, deși se încadrează nu o sa stea în ccc.
Mulțumesc

Cornel Vasile a scris:

Chiar daca aveti asa ceva mentionat in cererea initiala.

Chiar dacă in momentul suspendării pe cerere este trecut la revenire vârsta de 2 ani ?
Tatăl se încadrează pentru lunile lui, însă nu o sa le ia. Când împlinește copilul 2 ani cu cât timp inainte trebuie sa fac cererea de reincepere a activității ?

Cornel Vasile a scris:

1. 14 septembrie 2025, daca tatal indeplineste conditiile de a beneficia de indemnizatia CCC.

La data de 14. 11.2025 , daca tatal nu indeplineste conditiile de a beneficia de indemnizatia CCC.

2. Da, dar nu veti primi indemnizatie decat in situatia in care tatal nu indeplineste conditiile de a beneficia de indemnizatia CCC.

Bună seara !
Am și eu câteva nelămuriri cu privire la întoarcerea din creștere a copilului:
- cu ce data ar trebui sa revin la serviciu dacă copilul s-a născut pe 13 Noiembrie 2023?
- dacă tatăl nu își ia lunile lui, pot, eu sa rămân suspendata pana la 2 ani ?
Mulțumesc