LaraXV
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Da, este exact ce mi-a spus și notarul la care am fost.
Nu mai exista alte bunuri. Mama chiar asta și-a dorit prin întocmirea acestui contract, a se evita orice alta disputa familiala și umblat pe la ușile autorităților.
Acele acte în plus cerute de banca costa alți bani, care se adaugă la comisionul agenției - bani pe care nu sunt dispusa sa ii mai cheltui. Am renunțat la colaborarea cu agențiile imobiliare.
LaraXV
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Am consultat un notar ieri si raspunsul este acelasi pe care l-am primit de la D-ul Niculescu Ionut. Banca ING este ce-a care abuzeaza cerand suplimentar acte care nu se pot elibera in acest caz, eu fiind legal proprietara in urma radierii uzufructului viager, si stipulata in OCPI. Mai nou, din cate observ anumite agentii imobiliare lucreaza cu asa numiti notari care refuza sa incheie contracte de vanzare cumparare fara acel document. Foarte straniu.
Agentia mi-a spus ca s-au schimbat legile si ca acum este nevoie de certificat de mostenitor. Nu inteleg de ce. A mentionat ceva de ceilalti mostenitori (fratii mei) care ar putea ataca contractul. Mama a decedat in Aprilie, moment in care s-a deschis automat succesiunea.
Da, este intabulat. Am solicitat radiere contractului de intretinere si mi-a fost emis OCPI-ul.
Contractul de intretinere incheiat si autentificat de notar.
Anuleaza succesiunea contractul de intretinere? Din cate stiu bunurile transferate prin contractul de intretinere nu mai intra in masa succesorala. Astazi o agentie imobiliara mi-a spus ca am nevoie de certificat de mostenitor pentru a putea vinde imobilul.