Anuleaza succesiunea contractul de intretinere? Din cate stiu bunurile transferate prin contractul de intretinere nu mai intra in masa succesorala. Astazi o agentie imobiliara mi-a spus ca am nevoie de certificat de mostenitor pentru a putea vinde imobilul.
imobilul este intabulat?
- daca da, solicitati OCPI schimbarea titularului CF in baza contractului si puteti vinde.
- daca nu, angajati un topograf autorizat, faceti cadastrul, intabulati si apoi puteti vinde.
NB: sper ca e vorba de un contract de vanzare cu clauza de intretinere, autentificat la notar.
Agentul.imobiliar își da cu părerea asa cum.o fac 90%dintre cetățenii acestui minut colt de rai.Dreptul de proprietate a fost transmis către dvs de la momentul incheierii contractului..
Da, este intabulat. Am solicitat radiere contractului de intretinere si mi-a fost emis OCPI-ul.
Contractul de intretinere incheiat si autentificat de notar.
Agentia mi-a spus ca s-au schimbat legile si ca acum este nevoie de certificat de mostenitor. Nu inteleg de ce. A mentionat ceva de ceilalti mostenitori (fratii mei) care ar putea ataca contractul. Mama a decedat in Aprilie, moment in care s-a deschis automat succesiunea.