Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Încercați să negociați cu verișorul. Altfel, în instanță, puteti, probabil (deși nu știu ce probe aveți) dovedi contribuția comună. Trebuie însă înțeles costul și timpul unui proces, așa încât mergeți la un avocat și informați-vă despre ambele variante și să vă ajute să negociați sau să introduceți proces, cum decideți.
Încercați să negociați cu verișorul. Altfel, în instanță, puteti, probabil (deși nu știu ce probe aveți) dovedi contribuția comună. Trebuie însă înțeles costul și timpul unui proces, așa încât mergeți la un avocat și informați-vă despre ambele variante și să vă ajute să negociați sau să introduceți proces, cum decideți.
Nu avem copii iar soția mai are un verișor in viața
raluk0207 a scris:
Aveți copii? Ce alte rude mai are soția in viață?
Aveți copii? Ce alte rude mai are soția in viață?
Dacă nu v-ati căsătorit civil, nu aveți niciun drept.